poza
Imobiliare Romania
Home  |  Adaugare anunt  |  Cautare avansata   |   Accesare Cont  |   Contact  |   Cum publici un anunt 
     Termeni si conditii:

    Schimbdelocuinta.ro  este  un serviciu oferit de S.C. Agentia imobiliara EstBuilding S.R.L. , cu sediul in Bucuresti, str. Aragonitului 1, sector.6.  . Apasand pe butonul "Da", prin prezenta accept Termenii si Conditiile Generale ale schimbdelocuinta.ro sunteti de acord cu valabilitatea prezentelor Termeni si Conditii Generale pentru utilizarea sectiunii publice a paginii web schimbdelocuinta.ro

Capitolul 1: Partea  generala

a.. schimbdelocuinta.ro pune la dispozitia, persoanelor juridice si persoanelor fizice,denumite in continuare "utilizatori,  prin intermediul propriei baze de date servicii prin care  pot introduce  contra cost anunturi imobiliare, respectiv schimburi de locuinte , si in care persoanele fizice si juridice  pot cauta anunturi prin intermediul functiei de cautare informatii si oferte  furnizate de pagina web  schimbdelocuinta.ro

b.. Prezentele Termeni si Conditii Generale pentru utilizare  se aplica in mod exclusiv relatiei dintre schimbdelocuinta.ro si utilizatorii care utilizeaza sectiunea publica a bazelor de date operate de schimbdelocuinta.ro.

c.. schimbdelocuinta.ro furnizeaza sub forma propriei baze de date doar posibilitatile  tehnice, prin intermediul carora sunt transmise anunturile, fara a exercita nicio influenta asupra continutului anunturilor.  schimbdelocuinta.ro nu reprezinta parte contractuala prin care  se intermediaza tranzactii imobiliare.

d. schimbdelocuinta.ro nu este implicat in relatia dintre ofertant  si partea interesata de achizitionare sau cumparator nici in calitate de intermediar, nici in calitate de parte contractuala sau reprezentant al unei parti contractuale.

f. Contractele negociate ca urmare a unui anunt introdus  pe schimbdelocuinta.ro.vor fi incheiate si executate fara participarea schimbdelocuinta.ro.

Capitolul  2:  Servicii- schimbdelocuinta.ro.

a.. In conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, schimbdelocuinta.ro va furniza un formular de introducere pentru anunturi, va verifica corectitudinea anunturilor introduse prin intermediul formularului respectiv si va asigura accesul la anunturile din bazele de date schimbdelocuinta.ro prin intermediul Internetului pentru perioada de timp convenita cu utilizatorul.

b.. schimbdelocuinta.ro promoveaza anunturile introduse de utilizatori,pe diverse cai de promovare in special in mediul online. .

c.. schimbdelocuinta.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de introducere si de administare a anunturilor, daca acest lucru este necesar, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatite, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere). In aceasta situatie, schimbdelocuinta.ro va tine cont de interesele  tuturor utilizatorilor,

d.. Utilizatorii au acces gratuit la majoritatea serviciilor schimbdelocuinta.ro, exceptie facand serviciul de publicare anunt pe Site pentru care utilizatorii au acces numai in urma inregistrarii, logarii si platii acestui serviciu. De asemenea, logarea permite accesul la facilitati suplimentare ale Site-ului.

e.. schimbdelocuinta.ro asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa se inregistreze sau doar sa acceseze portalul de la adresa www.schimbdelocuinta.ro.

f.. Orice material postat pe site de utilizator  va fi verificat si corectat de catre adimistratorul schimbdelocuinta.ro inainte sau dupa publicare pe schimbdelocuinta.ro

Capitolul  3: Inregistrarea si contul de utilizator

a..Orice inregistrare a unui utilizator este gratuita. Odata cu inregistrarea, utilizatorul isi da acordul si se obliga sa respecte Termenii si Conditiile de exploatarea a site-ului  schimbdelocuinta.ro.

b.. Se pot inregistra  orice  persoane juridice si persoanele fizice .

c.. Informatiile pe care trebuie sa la furnizeze un participant in timpul inregistrarii trebuie sa fie complete si corecte. Inregistrarea necesita o adresa de email valida. Utilizatorul trebuie sa aleaga o parola personala care trebuie pastrata secreta.

d.. In cazul in care informatiile furnizate in timpul inregistrarii se modifica ulterior, utilizatorul este obligat sa actualizeze prompt respectivele informatii continute in contul de utilizator.

e. Fiecare participant se poate inregistra o singura data pe pagina web schimbdelocuinta.ro.

f. schimbdelocuinta.ro isi rezerva dreptul de a sterge conturile de utilizator care au fost inactive pentru o perioada de 6 luni.

g. schimbdelocuinta.ro nu este raspunzator pentru informatiile eronate introduce de utilizatori,  si, in general, pentru orice informatie introdusa de utilizator si care nu corespunde realitatii.

Capitolul  4: Introducerea si prelungirea anunturilor

a. Un utilizator poate introduce anunturi in sectiunea publica paginii web schimbdelocuinta.ro doar daca este inregistrat si a achitat contravaloarea serviciului

b. Anunturile platite pot fi introduse pe o perioada de 45 sau 60 de zile. Un anunt platit poate fi prelungit pentru durate similare dupa expirarea perioadei pentru care a platit deja.

c. Afisarea anuntului platit in site incepe la minim 30 minute dupa ce s-a finalizat operatia de adaugare si confirmare a platii sau la data stabilita de utilizator. Durata de valabilitate a anuntului incepe imediat ce anuntul a fost afisat in site.Inainte cu 5 zile de expirarea duratei de valabiliatate a anuntului publicat utilizatorul va fi notificat prin email La expirarea duratei de valabilitate amintite, anuntul va fi sters automat din bazele de date publice ale schimbdelocuinta.ro si va fi pastrat doar in contul utilizatorului.

d. Modificarile permise aduse unui anunt sunt gratuite.

e. Un anunt poate fi oricand sters de catre utilizator. In cazul in care un anunt este sters de utilizator, nu se acorda nicio rambursare a pretului unui anunt deja platit.

f. Plata se va efectua prin SMS cu ajutorul partenerului nostru Mobilpay (serviciu de plati prin telefonul mobil). Trebuie sa aveti un un telefon mobil cu abonament sau cartela in retelele Vodafone, Orange sau Cosmote. Tariful aferent pentru fiecare anunt postat va fi evidentiat pe factura emisa de operatorul de telefonie mobila sau scazut din creditul cartelei, dupa caz. Operatorii de telefonie mobila au limitat suma ce poate fi platita prin SMS de pe acelasi numar de telefon la maxim 20 de EURO pe luna. Puteti depasi aceasta limita facand plata prin SMS de pe alt numar de telefon, inclusiv de pe cartele PrePay. Utilizatorul final va plati suma alocata perioadei de publicare alese plus valoarea tva-ului.Utilizatorul final nu mai plateste nici o alta taxa sau comision, totusi este posibil ca acesta sa plateasca contravaloarea unuia sau mai multe sms-uri cu tarif normal in functie de procedura de plata implementata de fiecare operator.

Capitolul 5: Stergerea anunturilor, restrictionarea, denuntarea unilaterala.

a. schimbdelocuinta.ro poate lua urmatoarele masuri daca exista suficiente indicii ca un participant a incalcat prevederile legale, drepturile tertilor sau prezentele Termeni si Conditii Generale pentru utilizarea sectiunii publice  sau daca schimbdelocuinta.ro detine orice alt interes legitim:

  • stergerea anunturilor introduse pe schimbdelocuinta.ro
  • intarzierea anunturilor introduse pe schimbdelocuinta.ro
  • limitarea sau restrictionarea utilizarii paginii web schimbdelocuinta.ro
  • restrictionarea temporara a accesului utilizatorilor;
  • restrictionarea finala si definitiva a accesului utilizatorilor.

In selectarea masurii, schimbdelocuinta.ro va tine cont de interesele legitime ale utilizatorului afectat, in special atunci cand exista indicii conform carora utilizatorul nu este responsabil pentru incalcare.

b. schimbdelocuinta.ro poate sterge anunturile daca acestea aduc o incalcare la prezentele Termeni si Conditii Generale pentru utilizarea sectiunii publice ,in special a prevederilor expuse in Capitolul 7 al. a – i, sau la prevederilor legale, ori daca incalca drepturile unor terti prin continutul sau prin modul lor de prezentare.

c. schimbdelocuinta.ro poate restrictiona definitiv accesul unui utilizator la utilizarea paginii web schimbdelocuinta.ro, daca acesta a incalcat in mod repetat prezentele Termeni si Conditii Generale pentru utilizarea sectiunii publice , sau daca a facut acest lucru in circumstante deosebit de grave, sau daca exista alte motive importante.

d. Atunci cand accesul unui utilizator este restrictionat, acesta nu mai poate utiliza pagina web schimbdelocuinta.ro si nu mai poate inregistra un nou cont de utilizator.

e. Utilizatorii pot oricand denunta unilateral contractul de utilizare. In acest scop, un utilizator isi poate sterge contul  oricand.

f. schimbdelocuinta.ro poate denunta unilateral acordul de utilizare oricand, cu un preaviz de denuntare unilaterala de 15 zile. Dreptul de restrictionare a accesului ramane neafectat.

Capitolul 6: Modificari ale preturilor / Modificari sau completari la Termenii si Conditiile Generale pentru utilizarea sectiunii publice

a. Modificari ale preturilor vor fi anuntate prin furnizarea unei liste de preturi care poate fi accesata prin Internet pe schimbdelocuinta.ro, sectiunea ,,Oferta de Publicitate” Noul pret al anuntului se va aplica pentru anunturile ce se vor introduce dupa modificarea pretului, pentru anunturile introduse in baza de date si a caror valabilitate a fost prelungita de la data completarii sau a modificarii pretului.

b. schimbdelocuinta.ro are dreptul de a modifica Termenii si Conditiile Generale pentru utilizarea site-ului fara a face publice motivele.De aceea utilizatorul este obligat sa cunoasaca intotdeauna continultul acestora.

c. schimbdelocuinta.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord de utilizare, fara o notificare prealabila a utilizatorului. Deasemenea isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment

Capitolul 7:  Continutul si anunturilor

a. Utilizatorul are obligatia de a introduce un anunt imobiliar numai in sectiunea prevazuta pentru acel tip de proprietate (ex: apartamente, case/vile, ,terenuri, spatii industriale, mixte,etc).

b. Utilizatorii au obligatia de a furniza informatii complete si corecte in ceea ce priveste proprietatea promovata, pentru a nu genera confuzie.

c. In timpul introducerii  anunturilor, utilizatorul trebuie sa completeze campurile obligatorii, necompletarea acestora ducand la imposibilitatea publicarii anuntului pe sectiunea publica.

d. Anunturile pot sa contina  fotografii in limita numarului alocat fiecarui tip de anunt.. Utilizatorul se obliga sa introduca in bazele de date schimbdelocuinta.ro numai acele fotografii pe care este autorizat sa le utilizeze fara restrictii si care nu sunt grevate de drepturi ale unor terti - in special de drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti.

e. Anuntul nu poate incalca prevederile legale sau bunele moravuri prin formulare, continut, prezentare vizuala sau scopul urmarit. Este interzisa postarea de anunturi discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, dizabititatilor, bolilor cronice necontagioase, infectarii HIV, apartenetei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii asimilabile;

f Nu se admit anunturi cu continut ilegal, imoral, sau care nu au legatura cu tematica sitului.

g. Nu se admit cuvinte obscene sau orice anunturi care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice;

h. Este interzisa folosirea adreselor de email din paginile acestui site pentru trimiterea SPAM;

i.. Anunturile care contrain celor de mai sus nu vor fi publicate/vor fi sterse din baza de date accesibila celorlalti utilizatori.

Capitolul 8: Raspunderea pentru continutul anunturilor

a.Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul anunturilor. schimbdelocuinta.ro nu verifica anunturile in ceea ce priveste corectitudinea sau caracterul complet. schimbdelocuinta.ro nu garanteaza pentru corectitudinea sau caracterul complet al anunturilor.

b. schimbdelocuinta.ro exclude orice raspundere pentru conformitatea anunturilor cu prevederile legale.

c. schimbdelocuinta.ro exclude in special orice garantie sau raspundere care deriva din faptul ca contractele de vanzare-cumparare negociate sau incheiate pe baza anunturilor schimbdelocuinta.ro nu sunt valabile in conformitate cu legislatia nationala a unui stat afectat, sau au drept rezultat dezavantaje juridice sau economice pentru una sau ambele parti ale contractului de vanzare-cumparare.

Capitolul 9: Clauza de exonerare de raspundere

a.Utilizatorul elibereaza schimbdelocuinta.ro de orice pretentii ale unor terti impotriva schimbdelocuinta.ro datorita incalcarii drepturilor lor de catre anuntul utilizatorului sau de catre orice alta utilizare a paginii web schimbdelocuinta.ro de catre utilizator. Prin aceasta, utilizatorul isi asuma si obligatia de suportare a cheltuielilor necesare pentru apararea drepturilor schimbdelocuinta.ro, inclusiv orice taxe judiciare si legale.

Capitolul 10: Cautarea proprietatilor si integritatea sistemului

a.      Utilizatorii pot cauta proprietati in bazele de date schimbdelocuinta.ro numai  prin intermediul motoarelor de cautare oferite de pagina schimbdelocuinta.ro.

 

Capitolul 11-Legaturi

a. schimbdelocuinta.ro. poate contine legaturi catre alte site-uri. Nu putem fi responsabili pentru continutul si practicile utilizate pe acele site-uri.

 

Capitolul 12: Forta Majora

a. In cazuri de forta majora, schimbdelocuinta.ro va fi eliberat de obligatia sa de executare. Vor fi considerate forta majora toate evenimentele neprevazute, precum si acele evenimente pentru ale caror efecte legate de executarea contractului nu este responsabila niciuna dintre parti. Astfel de evenimente vor include in special masuri legale in situatii de greva, de asemenea si atunci cand survin in cadrul unor companii terte, masuri oficiale luate de autoritati, defectiunea retelelor de comunicatii si a portalurilor altor furnizori, perturbari privitoare la operatorii de retea si alte defectiuni, de asemenea in cazul in care astfel de evenimente survin la nivel de subcontractanti, sub-furnizori si subcontractantii acestora, sau de operatori ai procesoarelor de date subnodale. Nu va rezulta nicio pretentie pentru utilizatori pentru defectiuni pentru care schimbdelocuinta.ro nu este responsabil.

Capitolul 13 : Limitarea responsabilitatii

a.Utilizatorul este de acord in mod expres ca a luat cunostinta si ca este de acord ca schimbdelocuinta.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube rezultand din:
1. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului
schimbdelocuinta.ro
2. acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
3. declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor
schimbdelocuinta.ro
4.  orice alta problema legata de serviciile site-ului. ( inclusiv deteriorarea datelor Dvs datorate unor erori hardware sau software, atacuri online, virusi )
.

Capitolul 14: Dreptul de autor si drepturile de utilizare a materialelor schimbdelocuinta.ro

a. Toate datele, informatiile, siglele companiilor, textele, programele si imaginile anunturilor introduse pe pagina web schimbdelocuinta.ro vor fi supuse legilor dreptului de autor. Modificarea, prelucrarea ulterioara si utilizarea de catre terti in orice fel de medii nu sunt permise.

b. schimbdelocuinta.ro  va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul schimbdelocuinta.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul continut este proprietatea schimbdelocuinta.ro Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica continultul site-ului, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

 


.

 

 

                                                                    

 
|    Oferta de publicitate    |    Conditii de utilizare    |    Contact    |           Actualizat la 15.10.2013
     Imobiliare Retete culinare
Site realizat de © Aplisoft